Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


TANKAR ( 100- tecken)

det blåser en vind
från sydväst
den rufsar om mitt hår
stärker min själ
det är mirakler
mitt i livet nu


anits 22 maj 2011




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 381 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-05-22 14:27



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gillar.
2011-05-24

    ej medlem längre
Intressant att du skrivit i denna nya form, och en så fin text!
2011-05-22

  Eva Helene VIP
Vilken fin text och dito bild!
2011-05-22

  Larz Gustafsson VIP
"Det aer vekkelsesluft over lanne!"
(Aage Samuelsen)

Stark text, Anits!
2011-05-22

    Yarissa
Spännande, fin bild med!
2011-05-22

  Anya VIP
Fin, intressant bunden form.
2011-05-22
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP