Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JESU HELANDE NÄRVARO

 

jag lockas inte

av rockfestivaler

eller av bullriga

danskarnevaler

jag har mött Gud i

Hans stillsamma susning

den läkedomen

är äkta förtjusning

 

jag drar mig undan

i tro och förväntan

Skaparens ljus

överflödar i gläntan

jag översköljs av

ett vågsvall av Eden

ursprunglig lycka

vid sidan av leden

 

 

LARZ GUSTAFSSON 23/5 2011

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 295 gånger
Publicerad 2011-05-23 19:22



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fint skrivet
2011-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP