Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto på mina förgätmigej som blommar så fint nu


FALSKHET

jag är glad och tacksam
att jag genom åren lärt
mig att se och förstå
hur en del människor
är och fungerar

jag trodde du var en
ärlig och sann vän och
medmänniska men nu
har jag både sett och
hört vad andra försökt
säga till mig att jag inte
skulle tro på allt du sa

det är det jag gjort och
jag har trott att du varit
en fin vän men nu vet
jag bättre du vill köra
över mig tala om vad jag
ska göra och inte göra

du lägger dig i sådant du
sagt ifrån tycker jag gör
fel men jag genomskådade
dig häromdagen, gissa om
jag är tacksam för det

så nu tar jag inga mer råd
av dig för du utnyttjar andra
för att själv verka bättre än
du egentligen är du pratar
bakom ryggen på den som
inte är närvarande det är
något jag inte tolererar

jag är tacksam att jag själv
fick se och vem du egentligen
är jag kunde inte hålla tyst
sista gången vi träffades
jag försvarade mig sa precis
vad jag tyckte

jag såg att du blev sur men
det bryr jag mig inte om du
sa mycket som sårade mig
det är tur att du tycker att
du är så duktig jag förstår
att det är svårt att lämna
över något till andra som
du tycker är din uppgift

men när du sagt att du inte
längre vill ha hand om det
som nu blivit min uppgift
så hoppas jag verkligen
att du nu förstår att det
finns andra som också
kan fast inte du är med
och styr och ställer



anits 24 maj 2011




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-05-25 00:12



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gillar Ditt sätt att hantera detta.
2011-05-26

  poetryGirl
Vad det gör ont att bli sviken!
2011-05-25

  LassO
rak kommunikation är alltid bäst, i längden, en del känner sej trampade på men de med så ömma tår, brukar också ha de hårdaste hälarna annars... så GO ON.
2011-05-25

  Pimsan Ivarsson
oj!!
sånt är så jättehemskt
att råka ut för!
jag beklagar!

Kramar
2011-05-25
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP