Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

Tidigare publicerad i ett annat forum.




Blev en sten på vägen.

 

 

En tanke. 

Ramlade ner från hjärnan.

 Blev en sten på vägen. 

Till hjärtat. 

Och ersatte det...




Fri vers av Kape
Läst 373 gånger
Publicerad 2011-05-25 01:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kape
Kape