Tidigare publicerad i ett annat forum.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

Tidigare publicerad i ett annat forum.




När framtid blev dåtid.

 

 

När framtid blev dåtid
fann klockan ingen hejd

Lycka, oavsett årstid
tillsammans över nejd 

Tänker min luft, andas mina tankar
Pulserar mitt liv, hjärtat, det bankar 




Fri vers av Kape
Läst 332 gånger
Publicerad 2011-05-25 01:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kape
Kape