Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

Tidigare publicerad i ett annat forum.




Hoppa över.

 

 

Påklädd, känner sig naken
Sover, känner sig vaken

Allting snurrar, ner och upp
Livsituationen skapar gupp

Ny minut, timme och dag 
Hoppar över, tar nya tag




Fri vers av Kape
Läst 284 gånger
Publicerad 2011-05-25 01:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kape
Kape