Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
( 100-ord) eget foto min rabatt juli 2009


BESVIKELSE

BESVIKELSE

ord som sägs falska ord
ord som gör att jag slutar
lyssna

möts av stirrande ögon
hör orden
varför lyssnar du inte?

mitt svar blir
därför att jag inte tycker om
när det pratas bakom ryggen
på den som inte är med och
kan försvara sig

du säger att du är besviken
på mig
var det då blir mitt svar
innan jag går min väg
ser din förvånande blick
du är inte van att någon
säger emot dig du vill alltid
ha sista ordet hör hur du skriker
efter mig när jag går min väg






anits 26 maj 2011




Fri vers av anits VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-05-26 18:22



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåd!
2011-05-30

    ej medlem längre
En svår situation som du lyser upp med fina blommor, också ett sätt att orka med svåra saker.
2011-05-29

  Anya VIP
Mycket vacker bild i kontrast till texten. Precis som tidigare kommentator (kallas det så) påpekat. Skulle vilja lära mig 100-ord teckniken. Gäller även tecken, eller?
2011-05-27

  Larz Gustafsson VIP
Ännu en fantastisk blombild. De är fina allesammans.
Kontrasterar ljuvt mot den sorg du skildrar med dina ord.
Hur det nu än är så kan man inte behaga alla, som Lennon sjöng, fast på engelska förstås.
Sanningen är alltid obekväm.
2011-05-27

  poetryGirl
Sådant är svårt
2011-05-26
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP