Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(2011-05-26)


Då är du ditt vackraste

Du är ditt vackraste
de stunder
då min mun
tvingar dig att ge vika


för sanningen.




Fri vers av Stjärnregn
Läst 564 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2011-05-26 22:08



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
oj mycket att tolka här
snyggt
2017-08-20

  alvan
Åhhhh... Känner mig fåordig men det här är så bra och det vill jag säga. Mycket känsla i väl valda ord'
2011-11-03

  Patrik Orion Sten
Väldigt vacker och stark text!
2011-06-09

    ej medlem längre
Fint !
2011-06-04

  Ninananonia VIP
Ja så underbart!



Tycker om ditt vackraste! :)
2011-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnregn
Stjärnregn