Jesus sade: "Jag är vägen, sanningen och livet" (Joh 14:6)

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jesus sade: "Jag är vägen, sanningen och livet" (Joh 14:6)




LEVER MED LIVET

lever med Livet

eftertänksam

lever med Livet

Han för mig fram

i Sitt triumftåg

dag efter dag

lever med Livet

mitt nya jag

 

LARZ GUSTAFSSON  25-26/5 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 273 gånger
Publicerad 2011-05-27 07:53



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket vackra och tänkvärda rader
som berör
2011-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP