Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ben. Som inte går.

 

 

I ben. Som inte går.

På djupet. Under skinnet.  

Levde hon. Ett eget liv.

Utan hänsyn. Mot sin hyresvärd.

Försökte vräka henne. Tog tillbaka nycklarna.

Men låset var bytt.  Av henne.

Nya nycklar smidda. Som ett sätt att ge igen.

För vad?




Fri vers av Kape
Läst 436 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-28 02:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En dikt som stör, en dikt som säger något som inte accepteras av den vanliga "synen" på världen, bra dikt
2011-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Kape
Kape