Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RÄCKER ALDRIG TILL

jag räcker aldrig till

jag är för svag och maktlös

och när jag inte vill

betraktas jag som taktlös

och aldrig är det nog

det kommer ständigt mera

så det finns alltid fog

för mig att lamentera

 

 

så länge jag finns här

ska tvångströjan kläs på mig

och endast DÅ och DÄR

kan ingen längre nå mig

ett livslångt lidande

som interfolieras

av kamp och stridande

när köttet konfronteras

 

 

LARZ GUSTAFSSON    29/5 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 428 gånger
Publicerad 2011-05-29 15:02



Bookmark and Share


  anits VIP
Vemodigt och sorgligt att läsa
du skriver så fängslande så jag
läser och tycker om ditt sätt att skriva
2011-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP