" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 




EGGEGRUND

 

vi ska stå på land och blicka

mot fyren på eggegrund

du ska bli min lilla flicka

om så bara för en stund

om än avskedet blir plågsamt

får vi ändå då och där

när vi bränner oss på lågan

som för samman och isär

 

LARZ GUSTAFSSON 29/5 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-29 21:03



Bookmark and Share


    Tea Alex
Så sött att jag får diabetes... :)
2011-06-01

  anits VIP
Mycket vackra rader
2011-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP