Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MIN KÄRLEKSKYSS

 

i min kärlekskyss finns

hav och stjärnehimmel

röda rosor växer vilt i tusental

och savannens alla stora vackra kattdjur

rör sig smidigt som en sambakarneval

jag vill sammanfatta

allt i kärlekskyssen

allt det vackra som vår

Skapare har skänkt

drömmarna som vävts av

dyrbaraste silver

men som aldrig blev till

det jag hade tänkt

 

i min kärlekskyss ryms

sommarrikedomen

sköna minnen som

jag vårdat mycket ömt

du ska få den som en

gåva från mitt hjärta

för i drömmen är du

allt som jag har drömt

när jag vågar tro att

du ej gör mig illa

när jag litar på att

allting är okej

finns det inte längre

någon tid att spilla

fastän sommarn än så

länge säger nej

 

LARZ GUSTAFSSON 29/5 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-30 07:10



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
tycker om, Larz!
2011-05-31

  La Magnólia VIP
Du skriver mycket vackert om kärleken och längtan ... En varm och skör text kommen från ett varmt hjärta ...
2011-05-31

  Måna N. Berger
Den här gillar jag! Den är fylld av kärlekslängtan som bara väller fram, ur ett stort och varmt hjärta, och den rymmer också en skygg sårbarhet, en mycket mänsklig bävan inför steget. Vackert!
2011-05-31

  anits VIP
En mycket vacker och berörande text
som berör och går direkt till hjärtat
2011-05-30

  Teresia Ridell
Mycket vackert skrivit;läser den om o om igen..o njuter av orden, som har både visst vemod, hyllning till livet..o stort hopp, tillförsikt till framtiden.
2011-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP