Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto 28/5


EN NY BEKANTSKAP

jag har räknat dagarna
och fyllt mitt papper med
frågor, som jag hoppas
äntligen få svar på

jag ska träffa min nya läkare
bara om några dagar, visst
är jag spänd och lite orolig

men jag har inget att förlora
stämmer det inte blir jag ännu
en gång inte lyssnad på

det tänker jag inte nedslås av
jag har förstått att den här
läkaren lyssnar låter patienten
prata till punkt

utan att avbryta och fråga
vad tycker du vi ska göra
åt det här då?

det är något jag inte kan veta
för jag är inte utbildad läkare
men jag har sunt förnuft och
vet och känner när det inte
är rätt

jag måste också få veta, om
jag måste stoppa i mig alla
dessa mediciner som skrivits
ut till mig bara det sista året

det känns både spännande
och oroligt att få träffa en
ny läkare, som har empati
det var vad jag önskar och
hoppas på




anits 30 maj 2011




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-05-30 23:31



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Lycka till!
2011-05-31

  Anya VIP
Håller tummarna att detta blir ett bra möte.
2011-05-31

  Eva Helene VIP
På tiden att du får en empatisk läkare som du kan lita på!
2011-05-31

  arja savela
Jag hoppas och tror att läkarbytet blir lyckat
Kram
2011-05-31

    Ken Cassel
Ja, Stina!
Ständigt så söker vi människor svar
:)
Läs gärna min senaste!

Kramar!

Ken
2011-05-30
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP