Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto på mina fina glädjespridare


MIN LYCKA (100-TECKEN)

en liten barnahand
i min
ett par ögon
som glittrar
en mun
som säger
jag älskar dig
farmor
det är min lycka




anits 31 maj 2011




Bunden vers (Annat versmått) av anits VIP
Läst 366 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-06-01 00:04



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Ja det förstår ja är lycka!Fin bild!
2011-08-05

  Anya VIP
Varmt och fröjdigt. Härligt med sådan kärlek.
2011-06-02

  Bibbi VIP
Applåd!
2011-06-02

    ej medlem längre
En stor lycka är det!!!
2011-06-01

  poetryGirl
det är samma för mig...den största glädjen
2011-06-01

  Eva Helene VIP
Så fint skrivet om barnbarnslyckan!
2011-06-01

    sajo
Vilken härlig lycka du skriver om. Min brors barn är så härliga de sträcker sina händer mot mig då jag kommer, jag känner mig lycklig av dom.
2011-06-01

  Larz Gustafsson VIP
Härligt!
Fin bild!
Det där ska jag få uppleva på lördag.
2011-06-01

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Underbart!
Och bilden är härlig.
2011-06-01

  Annie b'larsson VIP
Fin vers...förstår din lycka...
fantastisk bild!
2011-06-01
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP