Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto under en promenad 28 maj


TRASIG


jag känner mig trasig
både inuti och utanpå

att inte veta vad som
händer när jag går ut
genom dörren efter
ett läkarbesök

det har funderat på idag
sen jag träffat en ny läkare
det står många fel i min
journal

vem bär ansvaret för det?

nu hoppas jag att det vi
rättat till kommer att stå
där nästa gång jag behöver
gå till läkaren

det var ett nöje att få träffa
en läkare som lyssnar utan
att avbryta som har empati

jag putsade fönster igår
det har jag igen idag

men jag vet att det blir så
och jag tar det för fönstret
är rent jag kan se ut utan
att det är dimmigt

att jag sen stod på stegen
och plockade vissna blommor
i mina amplar på altanen
så kanske det var onödigt

men nu är det gjort och att
jag sen sträckte mig i ryggen
det gör ont men går över

det känns mest det som stod
i min journal det som jag inte
hade aning om det gör ont
mycket ont




anits 1 juni 2011








Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-06-02 00:07



Bookmark and Share


  Maria T
Så skönt att du fick träffa
en bra läkare som kan
hjälpa dig och rätta till
gamla fel.
Vacker bild
2011-06-02

  Anya VIP
Jaa vad trist att du skulle komma från nya mötet och känna så. Men jag är glad att läkaren verkar bra. Säger som Yarissa, du är ingen diagnos.
2011-06-02

    Yarissa
Bra beskrivet!
Tänk vad ord kan ställa till med!
Bry dig inte om vad dom skrivit-
Dom vet inte bättre!
Du är inte en Diagnos!
2011-06-02

  Eva Helene VIP
Skönt ändå att du sent omsider har fått möjligheten att rätta till felaktigheterna i din journal! Fint foto!
2011-06-02

  Bibbi VIP
Står med Dig Stina och tar det till Gud som också är miraklernas Gud.

Allt, allt gott!
2011-06-02
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP