Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så här kan det kännas ibland


LÄNGTAN

även jag längtar
efter en hand
att hålla

när allt känns
tungt och svårt

men inte bara då
en trygg hand
som passar i min

det är mitt eget fel
att den inte finns
hos mig

jag är misstänksam
efter att ha trott
alla människor
om gott

upptäckt att så är det
inte ute i det verkliga
livet

att bli lurad att bli
bedragen har gjort
mig rädd ensam

trots att jag är med
på olika aktiviteter
så känner jag mig
rädd och ensam

men min längtan
den finns med mig
alltid

kanske en dag
släpper rädslan
och även jag
finner en trygg
och stark hand
att hålla och som
passar i min hand




anits 2 juni 2011




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-06-02 00:33



Bookmark and Share


  Maria T
Du är Guds underbara skapelse
Du är så fin
Du behöver inte känna dig
rädd och ensam mer
Fint skrivet om längtan
2011-06-02

  Larz Gustafsson VIP
Jag tror att du anklagar dig själv för hårt.
2011-06-02

  Anya VIP
Mycket vacker och öppen längtan. hoppas du hittar en hand!
2011-06-02

    Yarissa
Bra beskrivet!
Jag Hoppas att du hittar den handen snart.
Det är du värd!!!
2011-06-02

  Eva Helene VIP
Bränt barn skyr elden heter det ju, men jag hoppas ändå att du kommer att släppa den där rädslan och hitta handen som passar din!
2011-06-02

  Alva Johnsson VIP
Det finns så många slags händer
som skänker tröst. Din stilla önskan
kommer säkert att uppfyllas.
2011-06-02

  Bibbi VIP
Skriver under på arja savela
2011-06-02

  arja savela
Berör mig väldigt mycket! Hoppas att handen finns och du törs fatta den och bli trygg
2011-06-02

  arja savela
Berör mig väldigt mycket! Hoppas att handen finns och du törs fatta den och bli trygg
2011-06-02

  Rasehorn
mycket bra ! berör mig väldigt mycket....kan också få en oerhörd längtan efter en hjälpande och stödjande hand ibland !
2011-06-02
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP