Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så var det för länge sedan, någon såg bara fel på mig fösökte göra om mig, det gick inte, nu finns han inte längre kvar, men känslan om att inte duga för den jag är finns ännu hos mig ibland


SE MIG

se mig för den jag är
inte för den du vill
jag ska vara

försök inte gör om mig
vill och kan du inte
se mig för den jag är

med alla mina brister
alla överflödiga kilon
som du gnäller över

om du en enda gång
ville se mig för den
jag är

vet jag att både du
och jag skulle må
mycket bättre

jag är den jag är och
ska så förbli nu och
för alltid



anits 5 juni 2011




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-06-04 10:37



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Så sant och klokt skrivet!
2011-06-07

  Bibbi VIP
Applåd!
2011-06-06

  Michaela Dutius
Ingen har rätt att tycka - vi ska respektera varandra....
Fin dikt!
2011-06-05

    ej medlem längre
Se mig för den jag är - ord som vi alla kan skriva under på!
2011-06-04

    maija tuori
Om man har fått uppleva ,att man är duker ..kan sitta kvar väldigt länge...i ryggraden ...känner igen mig ...kraaaam
2011-06-04

  Ann-christin
Jag ser dig för den du är.
Mycket bra skrivet min vän
2011-06-04

  Larz Gustafsson VIP
Folk har mer problem med min övervikt än jag har själv.
De kan äta mina strumpor med pickles.

Fin bild!

Stå på dig i kampen!
2011-06-04

  Anya VIP
Mycket kloka ord, tror jag ska sätta denna text ovanför min säng. Bra!
2011-06-04

  aol
bra att du delar med dej, bra att bearbeta bort sånt inom sej.
2011-06-04

    ej medlem längre
Jättebra vännen att du skriver och bearbetar detta!
Du är jättefin som du ÄR!
*Kram*
2011-06-04

  poetryGirl
det inre är det viktigaste, men i Sverige hyllar man tonåren mest!!
2011-06-04

  Alva Johnsson VIP
Du har på ett fint sätt
skrivit ner vad säkert många
upplever i sin relation.
2011-06-04
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP