Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto. just idag känns det så här


EN ONSDAG I JUNI

mina tankar är sorgsna
känner mig ledsen

att inte orka gå med i den
takt som dom andra jag har
i mitt sällskap

gör mig modstulen vemodig
och mycket tröttare än vad
jag egentligen är

inom mig vet jag dom har inte
samma problem som jag har
ett hjärta som inte orkar med
att gå med i dom andras takt

jag funderar och tänker på vad
jag kan göra för att orka mera?
det vet jag inte

det jag kan göra är att fortsätta
leva som jag gör något annat är
inte att tänka på

jag går mina promenader varje dag
äter inte socker, en liten bit choklad
ibland det unnar jag mig

även jag måste kunna få leva
och känna att livet är gott trots
alla sjukdomar som jag begåvats
med


anits 8 juni 2011





Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-06-08 14:38



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Förstår din ledsnad, och visst får du unna dig lite av livets goda så klart.
2011-06-08

  Larz Gustafsson VIP
Trist med människor som inte kan stanna upp och vänta in en medmänniska.
2011-06-08

  Anya VIP
Vemodigt men ändå med en viss acceptans.
2011-06-08

  Sofhia Wirström
man får känna sig såhär som du skriver. Att inte orka fullt ut är inte kul alls. Klart du ska unna dig något gott då och då och känna att livet är dig kärt. Dina ord gick rakt in i mitt hjärta, bra skrivet.
2011-06-08

    Maria Malm
Finns det inte andra som du kan gå med?
Kom och tänka på en fjällvandring jag var med på för några år sen. Förtruppen gick fort och tog pauser då och då, så att de som gick långsammare skulle hinna ifatt. Men de krakarna fick ingen paus..
2011-06-08

  Bibbi VIP
"även jag måste kunna få leva
och känna att livet är gott trots
alla sjukdomar som jag begåvats
med"

Absolut är det så.

Jag har det likadant exakt.
2011-06-08
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP