Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Några ord om nu och då...




Stålet


Mina armar skriker efter
stål,
iridium, in i venerna
Spy ut sin
giftiga lösning
Skjuta in den
i blodet och invänta
rusets värme som
pulserar
i mitt kretslopp
Bli
    fri
från ledans
plågsamma ok...

Men det var förr,det.
Idag stillar jag inte
    min hunger,
        jag står ut med den
    tills det lägger sig igen

© ferus, okt. 2010




Fri vers av ferus
Läst 377 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-08 17:02



Bookmark and Share


  TynANK586
Oj, Oj, Oj!

Dina ord tar tag i mig och pressar in dess betydelse i min hjärna. så bra skrivet!
2011-06-10
  > Nästa text
< Föregående

ferus
ferus