Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vissa människor gör mig stressad


FINA ORD

det kom ett vykort
med en hälsning och
vackra ord

ännu en gång sänder
du önskningar att få
höra från mig

jag vet inte om jag vill
svara du har skrämt mig
varit oförskämd

kallat mig sådant som
det inte finns några belägg
för du skapar en oro inom
mig som jag vill slippa

jag känner mig själv och
vet inom mig att vi har
inte något gemensamt

jag blir stressad orolig
när jag ser det är du som
skickat vykort till mig

antingen ska jag skriva
till dig tala om precis
som det är eller också
ska låtsats som ingenting

ignorera din hälsning
jag har ju flyttat bytt
adress

men det spelar ingen roll
för dig du har fått den nya
den är ju inte hemlig

jag ska inte svara
på din hälsning
det är det allra
bästa för mig



anits 8 juni 2011




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-06-08 20:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Energitjuvar ska man göra sig av med man mår bättre då i slutändan...
2011-06-12

  Anya VIP
Svåra beslut men ibland måste man ta ställning och det verkar du gjort. Bra!
2011-06-10

  Bibbi VIP
Inte lönande att kasta pärlor för svin:-)
2011-06-09

  poetryGirl
Så kan det kännas!
2011-06-09

  Eva Helene VIP
Nej, den personen ska du inte ödsla någon mer energi på! Släng det där vykortet så du slipper bli påmind.
2011-06-08

  Sofhia Wirström
de människor som inte ger oss gott och bra energi ska vi inte ha kvar i våra liv. Fint skrivet om hur du känner.
2011-06-08

  Larz Gustafsson VIP
Vissa förmedlar betryck. Får en att krympa.

Fin bild!
2011-06-08
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP