Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


OÄNDLIGHET

så oändligt stor är rymden
där jag bara är en liten myra

att se stjärnors ljus en gåva
så himmelskt skön

solen och månen som
vandrar på himlafästet

tänk att få finnas till och
vara en del av oändligheten

vara nyfiken på vad som
finns bakom molnen

få gå i den kärleksfulle
faderns spår

en ynnest en gåva så stor
större än vad jag kan ana
och förstå

när dagen är här och solen
lyser och värmer min själ

i nattens mörker blir allt
så tydligt då känner jag
den närhet som Han ger

att få finnas till och vara
en del av denna oändlighet
är den största gåva att ta
del av och gömma i hjärtat



anits 9 juni 2011





Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 369 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-06-09 08:41



Bookmark and Share


  Anya VIP
Som en bön läser jag din text. Vackert!
2011-06-10

  Larz Gustafsson VIP
Vad är då en människa...? (Ps 8)

Cool bild!
2011-06-09

  Bibbi VIP
Ljuvliga ord som balsam för själen.
2011-06-09

  Sofhia Wirström
oändligt vackert skrivet. Målande över vår tillvaro i livet. Bravo :)
2011-06-09

    Yarissa
Väldigt fint beskrivet!
Fin bild med.
2011-06-09

  Eva Helene VIP
Så vackert skrivet om vår tillvaro här på jorden och gåvan att få finnas till.
2011-06-09
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP