Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


NÄRA ( 100 - tecken )

jag vill vara nära dig
jag vill känna din ande
höra din röst
som viskar, tyst
du är mitt barn
jag din far




anits 9 juni 2011




Bunden vers av anits VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-06-09 14:55



Bookmark and Share


  Maria T
Så stilla vacker bön
2011-06-12

  Anya VIP
Vacker text som andas trygghet och önskan. Bilden är också fin.
2011-06-10

  Larz Gustafsson VIP
Fin bild också!
2011-06-09

  Larz Gustafsson VIP
En härlig bön.
2011-06-09

  Eva Helene VIP
Vilken vacker harmoni i ord och bild!
2011-06-09

  Bibbi VIP
Se inboxen!
2011-06-09

  Max Poisé VIP
En längtan som nästan tar eld på bakgrundens vita skimmer.
Snygg liten sak, kul och innovativt är det också att hitta en egen form (i alla fall av det jag hittills läst)
2011-06-09
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP