Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto. tankar efter ett par intensiva dagar


JAG HAR ALDRIG BEGÄRT

jag har aldrig begärt
att solen ska skina
och himlen vara blå
varje dag

att det ska regna bara
på natten, så dagen
kan vara ljus så att jag
kan göra vad jag vill av
den

jag vet att dagar kan vara
grå och trista och allt känns
vemodigt och sorgligt

jag vet att vi människor är
olika, många gillar att synas
vara med där det händer

jag vill ha lugn och ro, känna
stillheten, vila i tystnaden


anits 10 juni 2011




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-06-11 00:07



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så känner jag också exakt.
2011-06-13

  Maria T
Visst behöver vi få vila i
tystnaden ibland
2011-06-12

  Larz Gustafsson VIP
Jag är nog en kombination.

Lysande bild.
2011-06-11

  Sofhia Wirström
bra skrivet om att kunna ta det lugnt, komma till ro. Många fler människor behöver just hitta detta.
2011-06-11

  Alva Johnsson VIP
Det är en gåva, att kunna vila i tystnaden

Många fler hade behövt att stanna upp i dag.
2011-06-11

    Yarissa
Fint beskrivet och tjusigt foto!
2011-06-11
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP