Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


CYKELN

hela förra våren, sommaren
och hösten kom och gick

inte en enda gång tog jag mig
för att pröva din cykel

min cykel den sålde jag när det
inte längre gick att komma upp
på den för mig

du lovade att jag skulle få pröva
din, din cykel som är gjord för en
sån som mig

som inte kan kasta över benet
hur som helst och sen cykla iväg
njuta av farten och naturen

men i år måste det bli av, jag har
längtat så länge efter att få cykla

jag hoppas jag kan det som jag så
för länge sedan lärt mig det sägs
att har man en gång lärt sig cykla
så glömmer man det inte

så jag hoppas att det även gäller
mig så jag inte kör omkull och
bryter armar och ben



anits 14 juni 2011




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-06-14 13:59



Bookmark and Share


    Yarissa
Hoppas din cykeltur blir av!
Fint foto!
2011-06-14

  Bibbi VIP
Håller tummarna för Dig att det ska gå bra.
2011-06-14

  Larz Gustafsson VIP
Hoppas du får många fina cykelturer.

Fin bild!
2011-06-14

  Anya VIP
Hoppas du får dig en cykeltur!
2011-06-14

  Eva Helene VIP
Hoppas du kommer igång med att cykla, det är ju så befriande härligt, och alldeles särskilt när man kommer ut i naturen!
2011-06-14
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP