Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


BAKSIDAN

jag såg dig idag igen
det är inte så underligt
alls, förstår att vi bor
nära varandra

det kryper alltid i mig
jag blir ledsen och arg
på samma gång

du hejar ibland och säger
några ord, ler så då där
falskt, som jag tycker att
ditt leende är

du minns nog inte hur du
var en av dom som retade
mig när vi gick i samma
skola

du var inte värst, men du
fanns med, jag minns och
när jag ser dig och någon
av dom andra, kommer
kommer allt ni gjorde mig
tillbaka

idag såg jag dig, du såg
inte mig för du gick med
ryggen emot mig, så jag
såg din baksida

jag kom med bilen, på väg
till hundarna, du på väg
bort någonstans

jag blev så överraskad
när jag kom ut på vägen
fick se dig gå bortåt vägen

det gjorde så att jag körde
fel, det gjorde inget, men
att det onda jag en gång
upplevt, finns kvar inom
mig, så starkt

jag kom till hundarna, det
finns många vägar för att
komma dit, men jag blev
lite fundersam på min egen
reaktion på det som en gång
hände



anits 20 juni 2011




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-06-20 17:43



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Du har tydligen otur med att se dina plågoandar, jag har haft lyckan att inte ha sett dem. Men vad de gjorde har säkert satt sina sår.
2011-06-22

  Anya VIP
Svårt med minnen som gör ont. hoppas smärtan går att arbeta med och kanske få bort.
2011-06-21

  Eva Helene VIP
Svåra minnen som kommer upp till ytan när du ser den här personen. Håller med Tor-Björn i hans kommentar nedan.
2011-06-21

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Om du kan förlåta, så blir det lättare för dig.
(Det är en inre process, du behöver inte blanda in den andra personen, om du inte vill.)
2011-06-20

  Sofhia Wirström
känner igen mig...kram
2011-06-20

  Larz Gustafsson VIP
Mobbing kan bero på avund.
Framgår t ex av Ranelids bok.

Fin blombild!
2011-06-20

  Bibbi VIP
Känner igen reaktionen.
2011-06-20
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP