Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och natten sjunger som fåglarna gör

Tunga himlens dunkel, sjunker in
fryser bakom hjärtfrekvensens outtalade
stillnad -

Livet är så tyst där.  

Molnsänkt under blodskuggornas hörn; 

Jag finns inte längre -
som levande människor gör.

 




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 334 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-22 03:44



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Ibland har natten så mycket att sjunga om så man helt enkelt blir som lamslagen...så känns dina ord för mig för så kan jag känna igen vissa nätter...
2011-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren