Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

90

 

 

och tystnaden

andas


natten


i gryningsljusnad

bryter


hjärtat i toner

överallt


i min trädgård



växer din kärlek





Fri vers av in effigie VIP
Läst 442 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-06-22 04:30



Bookmark and Share


  Minkki VIP
den växer vackert, dikten
2012-02-26

  aol
bra musik till en fin text
2011-06-22
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP