Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åskblå

En briserande reva i seglet 
när havet täcker solen -
med siktet på jordens öga

En måsvinges ängsliga
flykt i ett svep -

av blixtrande crom

 




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 314 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-06-22 05:01



Bookmark and Share


  Nils Teodor VIP
Vackert målande
2011-09-08

  Elaine.S VIP
Det går att höra måsvingens slag och som om den bild som målas upp förändras snabbare än vad som känns behagligt...
2011-06-22

  Max Poisé VIP
Mmm...åska ...absolut!

Bravo!
2011-06-22

  Anders Perols
Mycket bra. Gillar verkligen dina korta och målande alster.
2011-06-22

    ej medlem längre
väldigt bra - tack
2011-06-22

  PPQ
Det där med aatt ha med crom blir liksom pricken över "i"
2011-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren