Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto 25 juni 2011


JAG DRÖMDE

jag drömde att jag sprang
sprang från all ondska allt
det som gjort mig illa

jag kände piskrappen på
min rygg på mina vader
men jag fortsatte springa

hörde ropen, du ska inte
tro att du är något, det
finns alltid någon som
springer fortare än vad
du någonsin kan göra

så spring du, spring för
livet om det är dig kärt
hörde jag en röst skrika
efter mig, en välbekant
röst, som jag kände så
väl igen

men kom inte på vem rösten
tillhörde för jag hade så
bråttom ville hinna fram
innan alla dessa mina
plågoandar hann i kapp
mig

jag sprang fortare och
fortare till slut såg jag
målet mitt mål där jag
hoppades ingen mer än
jag skulle släppas in

jag hann aldrig fram ut
ur en buske hoppade en
av dom värsta och han
hade en stor lång stör
i handen nu ska du få
för att du skvallrat på
mig skriker han

jag har aldrig skvallrat
på någon inte vad jag
kunde minnas

jag var rädd väldigt rädd
funderade hur jag skulle
komma förbi och in genom
dörren som bara var några
meter bort

så jag tog mod till mig och
skrek allt vad jag orkade på
hjälp då öppnades dörren
och där stod min underbara
långa och ståtliga morfar

det var just då som jag
vaknade genomblöt av
svett visste inte vad som
hänt, då förstod jag att
det var en dröm om det
som hänt en gång för
mycket länge sedan





anits 25 juni 2011




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-06-25 18:05



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så fängslande.
2011-06-29

  Anya VIP
Stark dröm, stark text!
2011-06-27

  Eva Helene VIP
En jobbig dröm som talar sitt tydliga språk.
2011-06-26

  Larz Gustafsson VIP
Traumatiskt.

Fin sommarbild.
2011-06-25

  aol
verklig uskig läsning med en trygg morfar på slutet
2011-06-25
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP