Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tycker inte om dom, hellre tvestjärtar

än fästingar




TVESTJÄRTAR (100-TECKEN)

 

 

nu är dom här

tvestjärtarna

jag vet att dom

gör nytta

men dom nyps det svider

gör ont

dom finns nu

överallt

 

 

anits 27 juni 2011




Fri vers av anits VIP
Läst 388 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-06-27 14:12



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Håller med Tor-Björn :-)
2011-06-29

    ej medlem längre
Nyttodjur, men de nyps om de känner sig hotade... kan inte låta bli att le när jag läste Torbjörns kommentar...
2011-06-28

  aol
dom känns inte poetiska ler
2011-06-27

  Elaine.S VIP
Det är just det...de finns överallt och så kan jag inte låta bli att le lite åt Torbjörns kommentar:)
2011-06-27

  poetryGirl
alla kryp behövs och har en mening
2011-06-27

  Anya VIP
Håller med dig till fullo, tvestjärtar är äckliga tycker jag.
2011-06-27

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Varför hinner de alltid före mig till morgontidningen?
Kan de verkligen läsa?
2011-06-27

  Larz Gustafsson VIP
Äckliga kryp.
2011-06-27
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP