Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto.

tankar när jagsåg ut genom fönstret




Dagen idag

  

dagen i dag den är min

ett oskrivet blad i min

almanacka

 

jag vet inte vad som ska

hända mer än ett besök

hos min läkare denna

förmiddag

 

solen vill krypa fram bakom

molnen gör sina tappra försök

det blåser en vind i trädens

kronor

 

grenarna bugar sig för mig

hälsar mig välkommen

till en ny dag med nya

utmaningar

 

dricker mitt kaffe ser ut

genom fönstret gläds över

att ha fått sova gott ännu

en natt

 

kaffet är slut i min kopp

duschen väntar sedan

frukost med lite fil och

lite cornflakes

 

 innan det är dags för en

 promenad till vårdcentralen

och mitt läkarbesök

 

 

 

anits 28 juni 2011

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-06-28 08:38



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Hoppas läkarbesöket gick bra.
2011-06-29

  Anya VIP
En här och nu bild. Hoppas besöket gick bra!
2011-06-28

  Catharina Edin VIP
Hoppas besöket förlöpte väl!
2011-06-28

  Larz Gustafsson VIP
Ännu en fin sommarbild.
2011-06-28

  Larz Gustafsson VIP
Gläds med dig över den goda sömnen. God sömn är oändligt värdefull.
2011-06-28

  Eva Helene VIP
Fint formulerade funderingar inför den nya dagen.
2011-06-28
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP