Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto




En liten hand

 

 

en liten hand i min

full av grus och sand

efter att ha lekt i sandlådan

vid husets ena knut

 

en liten hand som håller

hårt i min rädd för att

inte hinna med när vi

går efter den lilla stigen

 

en liten hand som är så

mjuk och skön trots alla

gruskorn som finns i den

 

en liten flickas hand i min

gör mig glad när hon

trycker sin hand i min

 

vänder sitt ansikte mot mig

ler med sina okynniga blå

ögon släpper min hand

springer med lätta steg

mot vattnet och bryggan

nere vid sjön

 

 

anits 28 juni 2011




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-06-28 10:07



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ljuvlig läsning.
2011-06-29

  Anya VIP
Oj så fint. En mycket varm text!
2011-06-28

  Eva Helene VIP
Hjärtevärmande läsning!
2011-06-28

  Larz Gustafsson VIP
Underbart!
"Det är välsignat med småttingarna!" (K-A Forsling)
2011-06-28

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Så fint skrivet. =) Väcker glädje och värme vid läsning. =)
2011-06-28
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP