Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eget foto




En utmaning (100-tecken)

 

 

en av livets

stora utmaningar

är att vara och leva

i nuet

 

och att sedan

verkligen

våga stanna kvar

och vara

 

 

anits 28 juni 2011




Fri vers av anits VIP
Läst 415 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-06-28 16:32



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Så klokt och fint har du präntat. =)
2011-06-30

  Bibbi VIP
Så sant.
2011-06-29

  ULJO
Sant och klokt uttryckt
2011-06-28

  Eva Helene VIP
Fin påminnelse här!
2011-06-28

    ej medlem längre
En riktig pärla har du skrivit!
Och en så fin bild därtill, naturen underlättar för oss att bara vara. . .
2011-06-28

  Anya VIP
Svårt, ack så svårt. hoppas jag lär mig mer om det.
2011-06-28

  Larz Gustafsson VIP
Nästintill omöjligt.
Men jag har märkt att det fungerar inför Guds ansikte, i innerlig gemenskap med Honom.
2011-06-28

  thyra
Kloka ord och fin bild! Fint!
2011-06-28
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP