Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

läs texter *taggar* Attöppna en dörr




En öppen dörr

 

 

jag öppnar dörren

tar på mig mina

vandringskängor

går ut i den spirande

sommaren

 

lämnar allt det tunga

all det svåra

bakom mig

njuter av livet

 

nu när jag går ut

genom

den öppna dörren

 

 

anits 29 juni 2011




Fri vers av anits VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-06-29 19:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Instämmer helt i dina ord här!


Lägger den här till listan "Att öppna dörrar:"
http://www.poeter.se/viewText.php?textId=1328087

2011-07-01

  Anya VIP
Mycket fint att lämna det tunga och gå.
2011-06-30

  Bibbi VIP
Njuter av denna läsning.
2011-06-29

  Larz Gustafsson VIP
Cool badbild. Den lockar till bad.
2011-06-29

  Larz Gustafsson VIP
"I´m steppin´ out", som Lennon sjöng.
Fin skildring.
2011-06-29
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP