Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

CIRKUSEN KOMMER TILL STAN

cirkusen kommer till stan igen

en utdöende konstform

man konkurrerar med internet

så det blir nog ingen folkstorm

cirkus wictoria...tänt var det här!

nu på fredag nitton noll noll

"kom!", skriker varje affisch desperat

men ungdomen går åt fel håll

 

 

kanske de minsta kan lockas att slå

sig ned vid sågspånsmanégen

att kolla in clowner och cirkusdjur

och annat som finns att se sen

men storebror har ju sitt dataspel

och syrran är facebookflicka

så cirkusen har kanske gått med förlust

när man packar ihop för att sticka

 

 

LARZ GUSTAFSSON    3/7 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 260 gånger
Publicerad 2011-07-03 12:52



Bookmark and Share


  mare VIP
Datan styr tyvärr för mycket...som jag skrev, att många firar sommar inomhus..
2011-07-04

  Måna N. Berger
Cirkus Wictoria, från min hemkommun. Startades av entusiaster som förverkligade en dröm. Jag önskar dem lycka till på turnén genom landet.
2011-07-03

  anits VIP
Ja, det är så här också
cirkusafficherna avlöser
varandra
2011-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP