Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KLIPPKORT PÅ FONUS

ibland är staden för liten

det finns ingenstans att fly

när jag var liten var stan stor

nu känns den mer som en by

att sitta hemma vid datorn

det älskar jag givetvis

men jag vill ut och flanera

för annars så blir det kris

 

 

det hela är ett dilemma

och kanske svårt att förstå

jag trivs ju väldigt bra hemma

men måste ut då & då

och sätter jag mig och skriver

som jag väldigt ofta gör

så blir jag hemskt irriterad

på alla de där som stör

 

 

man kan inte respektera

man tränger sig bara på

gemenskapsbehovet ställer

sig alltid i centrum då

jag vill inte gå i skogen

i alla fall inte jämt

så jag får betala priset

för det som jag själv bestämt

 

 

LARZ GUSTAFSSON    3/7 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-03 13:02



Bookmark and Share


  mare VIP
Dina ord flyter på...bra dikt..
2011-07-04

  anits VIP
Mycket bra skrivet
dina ord känns delvis igen
2011-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP