Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrivet till någon som på kort tid har fångat mitt hjärta och tanke. Tillhör egentligen bara henne. Men fick lov att skriva den här.




Du

Du lilla
blåsippa mitt i vitsippebacken under bokarna
Jag är inte rädd
bara trött
Vill inte behöva kämpa
Du sköna
källvatten ibland all ljummenhet och sodavatten
måste lära dig
att du inte kan finnas för alla
för du gör inte det,
om du inte finns för dig själv
Du ljuva
friska andetag i all unken luft
som omgärdar mig
och förkväver mig
Du finns alltid

Du lilla

blåsippa mitt i vitsippebacken under bokarna

Jag är inte rädd

bara trött

Vill inte behöva kämpa

 

Du sköna

källvatten ibland all ljummenhet och sodavatten

måste lära dig

att du inte kan finnas för alla

för du gör inte det,

om du inte finns för dig själv

 

Du ljuva

friska andetag i all unken luft

som omgärdar mig

och förkväver mig

Du finns alltid




Fri vers (Fri form) av Marlboroman/Hg VIP
Läst 389 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-07-03 16:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marlboroman/Hg
Marlboroman/Hg VIP