Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns alltid någon...




Därinne

 

Undrar hur du mår längst därinne

där smärtan brukar ligga och kännas som värst

vad kan jag göra för att lätta ditt sinne

och få dig att känna det finns någon som hör

 

Du måste lätta på trycket släppa smärtan ut

från den plats där den som hårdast svider

för till slut kommer du lösa din hårda knut

även om du just nu otroligt mycket lider




Fri vers av Christin Lederman VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-05 09:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP