Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt som jag skrivit som även är tonsatt och sångare George GustavssonGå in på Sptify Georga....Lyssna och känn


Du behöver sömn

Du behöver sömn
Du behöver ro

Bli stark i dina tankar

gråt,gråt...gråt igen
Var inte oskyldigt blå

Vill bygga en stark bro
en trygghetsbro

INTE av järn och betong

Gjord av människors ord och sång
den behöver inte vara lång

Du där och jag här

Kom...Kom...



/KarinaKia




Fri vers av Karina"Kia"
Läst 267 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-06 00:54



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Bra att skriva så det för läsaren kan framstå som översättningsbart till ett eget liv, ett utslag av klarspråk.
2016-06-13

  Anna*
Ett fint lockrop till en mjukare vardag än det som många får erfara! Fint!
2011-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Karina
Karina"Kia"