Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MER ÄN GYLLENE ÅR

jag har mer än det förflutna

jag har mer än framtiden

när jag gått min stund på jorden

väntar evigheten sen

jag har Jesus i mitt hjärta

jag har Bibeln i mitt blod

jag är vägledd av Guds Ord som

visar mig att Gud är god

jag kan prisa Gud i tungor

med förståndet likaså

frid och glädje fyller hjärtat

Jesus kan man lita på

löftesordet bär mig framåt

uppåt, hemåt färden går

och det överträffar allt som

jag har kallat "gyllne år"

 

 

LARZ GUSTAFSSON    6/7 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-06 16:53



Bookmark and Share


  Vampyrens hjärta
Ja,Jesus sviker aldrig!
2012-07-06

  Elaine.S VIP
I den här dikten omfamnar du hela ditt liv, och du har det bästa kvar att leva vidare i...
2011-07-11

  mare VIP
Här strömmar orden ur ditt inre..
2011-07-06

  anits VIP
Mycket fint och tänkvärt
dina ord berör
2011-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP