Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HON NJUTER

hon njuter av att vara kvinna

och kunna fånga våra blickar

hon kan få stadens män att brinna

den kanske starkaste av kickar

hon njuter av att vara åtrådd

och av att vara eftertraktad

i kraft av skönheten hon äger

är hon naturligtvis betraktad

 

 

"se upp med männen", säger modern

"de suktar bara efter kroppen"

"jag ska beskydda dig", sa brodern

men hon trivs ypperligt på toppen

där är hon hyllad och beundrad

och speglar sig i blanka glober

där är hon lika efterlängtad

som solskensdagar i oktober

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    9/7 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-09 16:47



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint skrivet
2011-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP