Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SHIT TO GHAZA

ett skepp kommer lastat med rödskägg

ett skepp kommer lastat med rötägg

hamas-media jublar, berömmer

den dröm alla rödskäggen drömmer

 

hur många lik har man i lasten?

och i garderoberna, fastän

man kallar sig fredsaktivister

så backar man upp terrorister

en skeppslast av dessa naiva

som tror att man är progressiva

har felnavigerat från början

och kommer att drunkna i sörjan

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    9/7 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-09 16:52



Bookmark and Share


  mare VIP
Stark och bra skrivet !! Så sant !!
2011-07-09

  Larz Gustafsson VIP
Leve den grekiska regeringen!
2011-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP