Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEMASKERINGEN

snart kommer det en dag när masken faller

och du står naken inför Skaparen

då faller också alla dina floskler

om "ödmjukheten" och om "kärleken"

de mantran som du rabblat för att dölja

din egen brist på verklig andlighet

ska framstå i gudomlig blixtbelysning

och du berövas all förträfflighet

 

 

se till att detta äger rum HÄRnere

så länge man är ärlig finns det hopp

men spelar man en religiös teater

så har man ingen del i Kristi kropp

då ägnar man sig åt att kritisera

och finna fel på dem som Gud valt ut

en dag ska RÄTT personer schavottera

och det ska skipas rättvisa till slut

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    10/7 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-10 12:20



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket sanna ord
2011-07-10

  mare VIP
Sanningens ord..
2011-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP