Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I MINA TANKAR

tanken på dig ligger som

ett skimmer över fälten

skogarna och ängarna i kväll

när du ser på fotot av

den misslyckade hjälten

målar din hormonstorm en rebell

tanken på sig svävar som

en havsörn över vattnen

glömmer gör jag aldrig må du tro

hjärtemjuk men kanske sårad

tassar kissekatten

i sin längtan efter frid och ro

 

 

LARZ GUSTAFSSON    10/7 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-07-10 18:59



Bookmark and Share


    Tea Alex
Frid är underskattat. I våra tider pratas och skrivs det om äventyr och ståhej. Många av oss önskar oss hellre inre frid som består. Jag ska be för dig. :)
2011-07-12

  anits VIP
Så längtansfullt och fint skrivet
efter frid och ro
2011-07-11

  mare VIP
Min eviga längtan är också frid och ro..
2011-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP