Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KATTGULDSKATTA

hon glänser guld

i folkvimlet en sval julidag

förgyllningen

är artificiell men tar tag

det blir en guldrush

och vardagen blir genast förgylld

kattguldet speglar

en tomhet som nog aldrig blir fylld

 

 

LARZ GUSTAFSSON    13/7 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 376 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-13 15:29



Bookmark and Share


    Tea Alex
Ja, det kan vara grant att titta på - även om det inte håller i längden, så att säga.
2011-07-15

  Mats Henricson
"Skenet bedrar.." Snyggt rimmat !
2011-07-14

  Måna N. Berger
Det är inte guld, allt som glimmar. Fast grant kan det vara ändå.
2011-07-14

  anits VIP
Mycket bra, så kan det nog
vara många gånger
2011-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP