Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomma ord (100-tecken )

 

du säger

jag hör av mig

så får vi träffas

något mer har det

inte blivit

bara romma ord

och ingenting annat

 

 

anits 14 juli 2011




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-07-14 12:30



Bookmark and Share


  Anya VIP
Joo så där är endel. Känns igen. Precis som du konstaterar, tomma ord!
2011-07-15

  Bibbi VIP
Ja, dessa smärtsamma svek.
2011-07-14

  Larz Gustafsson VIP
En f d arbetskamrat sade innan han slutade att han skulle höra av sig. I dag gjorde han det. Kul med folk som håller ord.
2011-07-14

    ej medlem längre
och lika besviken blir man varje gång . . .
2011-07-14

  Eva Helene VIP
Sådana kan man vara förutan, de resulterar bara i svikna förhoppningar.
2011-07-14
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP