Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måne

Dimbeslöjad
magisk
ge mig din kraft
ge mig styrka och beströ min själ med silverflagor
som likt speglar skimrar i mitt blod
lys upp de mörka vener där blodet flyter darrande
lugna det oroliga inombords
Visa min väg
lys mina ögon med dina strålar
snudda min hud
jag bär för alltid dig i mitt hjärta




Fri vers av Lindalou
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-07-15 22:30



Bookmark and Share


  Piraya
så vackert, jag finner inte orden att skriva vad jag känner när jag läser det här.
kram
2011-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Lindalou
Lindalou