Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrev texten till min älskade dotter när hon var några mån..


till min dotter...


Babydun
Lyckodun
Ögonsmek
Glädjelek
Bubbelskratt
Hjärteskatt




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 497 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-07-15 22:44



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Så fin...
2013-10-12

    ej medlem längre
Fin hyllning !
2011-07-24

  Sofhia Wirström
fina rader till din dotter
2011-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP