Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välkommen!

Så kom du då du lilla
men höstlöv i ditt hår
och mun så lingonröd
Din blick
klar som en fjällsjö
fixerade vår
och plötsligt
mitt i stormen
förstod vi
....
vi är faktiskt föräldrar
Vår jubelsång
susar i trädkronorna!




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 375 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-07-15 23:05



Bookmark and Share


  mare VIP
Fint diktat, grattis !!
2011-07-16

  Lena Själsöga Keijser
det strålar
dina ord strålar
2011-07-16

  Lena Själsöga Keijser
och barnet lyssnar vidare
minns era kärlekssånger
vilka bar
in
2011-07-16

  Alva Johnsson VIP
Och vi gratulerar!
2011-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP